Je verwarmingsketel in topconditie


Je bent bij wet verplicht om je cv-ketel te onderhouden. Maar een goed onderhouden ketel, op gas of mazout, zorgt ook voor een optimaal rendement. De ketel zal minder energie verbruiken en er is minder risico op storingen en pannes.
Om het je gemakkelijk te maken, kan je het onderhoud van je gas- of mazoutketel overlaten aan Luminus. Onze erkende installateurs en techniekers onderhouden je ketel snel en vakkundig.Wat houdt onderhoud precies in?

Uw onderhoudsbeurt word verzorgd door een erkend technieker gecertificeerd voor aardgas door Cerga. Het toestel worden grondig nagekeken en gereinigd. Eventueel druk bijgevuld en vervangen van de nodige dichtingen. Wanneer het onderhoud is uitgevoerd gaan wij verder tot de meting. Indien de waarden niet voldoen aan de normen gaan wij het toestel afstellen. Wanneer dit allemaal is uitgevoerd gaan wij over tot het uitschrijven van onderhoudsattest zodat u over nodige attest beschikt.Op onderstaande link vind u de wettelijke bepalingen:

http://www.vlaanderen.be/nl/bouwen-wonen-en-energie/elektriciteit-aardgas-en-verwarming/verplicht-onderhoud-van-uw-cv-installatie-centrale-verwarming


  • onderhoud van alle merken CV ketels (Bulex, Vaillant, Junkers, remeha, atag, intergas, ariston, daalderop) . Na uitvoering van het onderhoud ontvangt u van ons het wettelijk verplichte reinigings- en verbrandingsattest. Sinds 1 juni 2010 is een tweejaarlijkse controle van uw gasinstallatie verplicht. Meer info vindt u op de website van het Departement Leefmilieu, Natuur en Energie. 


image-325637-untitled-d3d94.png
image-325638-dfsdfdf-c51ce.png
image-325639-fbvf-d3d94.png
image-325640-fggf-aab32.png